Paisatges cíber-romàntics a Can Basté

El fotògraf Albert Puntí ens presenta una col·lecció d´imatges que van rebre una menció al 9è Fòrum Fotogràfic

El centre cívic Can Basté exposa aquest dies un dels projectes que van rebre una menció al 9è Fòrum Fotogràfic. Es tracta de ´Paisatges cíber-romàntics´ d´Albert Puntí. Un projecte, que segons el propi autor ´té com a objectiu tractar sobre la fragilitat de les empreses humanes´. Puntí imita els pintors del Romaticisme que van contemplar les restes de les antigues civilitzacions, amb la diferència que Puntí viatja en el temps, reflexant a les seves fotografies les restes d´edificis actuals. Segons l´autor, tota civilització té sempre un final. No hi ha cap intenció de parlar de destrucció, sino més aviat de ´crear belles imatges, que ens transmetin sensacions de serenitat, de silenci, de soledat …, que ens convidin a la reflexió´.

Paisatges cíber-romàntics
Albert Puntí Culla
Fins al 22 de març al centre cívic Can Basté
Passeig de Fabra i Puig, 274
Horari: de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30h i de 16 a 22h (dilluns matí tancat)
Dissabtes de 10:30 a 13:30h i de 17 a 20h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies