El Parc de la Guineueta s´omple de flors blanques i verdes per rebre el dia d´Andalusia

Els andalusos celebren la seva diada després de l´aprovació del seu nou Estatut d´Autonomia

Un any més, veïns de Nou Barris i de la resta de Barcelona s´apleguen al Parc de la Guineueta per celebrar el dia d’Andalusia amb un seguit d’activitats tradicionals organitzades pel Centre Cultural García Lorca. La celebració compta amb diversos actes commemoratius, que inclouen la tradicional ofrena floral davant el monòlit de Blas Infante, i la missa rociera amenitzada pel cor rociero García Lorca, a les 10:45 h. Després de l’acte religiós tindrà lloc l’homenatge a la bandera d’Andalusia i al monument de Blas d´Infante, el creador de l´estatut d´Andalusia recentment renovat. La jornada continuarà amb l’actuació de diversos grups de dansa del Centre Cultural García Lorca, així com l’espectacle del grup Brisa de Marisma. Per tancar la celebració, a les 14:30 h s’oferirà un dinar popular amb ´potaje andaluz´ per a tots els assistents.

Celebració del Dia de Andalucía al Parc de la Guineueta

Horari dels actes:
8 h: Ofrena al bust de Blas Infante.
10:45 h: Missa Rociera cantada pel Coro Rociero del CC García Lorca.
12 h: Homenatge a la bandera d´Andalusia i ofrena floral al bust de Blas Infante. Parlaments de les autoritats assistents a l´acte. Actuació dels grups de dansa dels centres culturals García Lorca i Manuel de Falla. Actuació del grup ´Brisas de Marisma´
14 h: ´Potaje´ andalús per a tots els assistents

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies