L´estació de metro Torre Baró – Vallbona tanca un dels seus accesos

Les obres d´urbanització a l´entorn de la plaça dels Eucaliptus deixen sense servei l´entrada de l´avinguda Escolapi Càncer

L’accés a l’estació de metro de Torre Baró-Vallbona, situat l’avinguda Escolapi Càncer restarà tancat fins al mes d’octubre vinent a causa de les obres d’urbanització als carrers de l’entorn.
Les obres que s´estan fent a la plaça dels Eucaliptus marquen l´inici de la nova reestructuració del nou centre de Torre Baró. L´entorn del metro lleuger passarà a ser l´eix del barri on se situaran els principals serveis i noves promocions d´habitatges. Actualment s´està construïnt la nova biblioteca de la Zona Nord, a l´avinguda Escolapi Càncer. També està prevista una futura ampliació del CAP de la Zona Nord ubicat també a la part central del barri.
Durant el temps que durin les obres, l’entrada i sortida de la línia 11 (metro lleuger) i l’enllaç amb l’estació de Rodalies Renfe s’haurà de fer a través de l’altre accés, situat al carrer de Sant Feliu de Codines.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies