El mercat més jove de Barcelona compleix 20 anys

Canyelles celebra l´aniversari amb un ampli programa d´activitats durant tot aquest mes

El mercat de Canyelles compleix 20 anys. És el mercat més jove de tota la xarxa de mercats municipals i quan es va construir, l´any 1987, va donar resposta a les demandes d´un veïnat que havia de traslladar-se fins al mercat de la Guineueta per poder comprar. Aleshores es va concebre com un equipament modern amb tots els serveis, buscant l´equilibri estètic amb les construccions que l´envolten i alhora mantenint l´estructura clàssica del mercat tradicional.

Una de les seves singularitats és l´estructura metàl·lica que el cobreix i el tancament d´obra vista, així com l´àmplia entrada de llum des de tots els angles del recinte. En total, el mercat té una superfície comercial de 1.434 metres quadrats, on es pot trobar una oferta comercial de d´aviram, caça i ous, carnisseria i menuts, congelats, forn de pa, fruita i verdura, herboristeria i dietètica, llegums i cereals, peix fresc i marisc, pesca salada i conserves, plats cuinats i precuinats i xarcuteria, a més del quiosc de flors i premsa, un servei bancari, diverses botigues i un supermercat.

Per celebrar els 20 anys, el mercat de Canyelles ha preparat tot un seguit d´activitats. Cada dimecres, de 10:30 a 12:30h tindrà lloc una classe de cuina, i tots els dissabtes s´efectuarà el sorteig d´un sopar per a dues persones a un restaurant marisqueria. Avui és el torn de la música, amb el grup de corda de la Rondalla Guineueta, un concert que vindrà acompanyat d´un còctel-aperitiu. La resta del programa és la següent:

Dimecres 14
10:30h. Classe de cuina
Demostració de punta de coixí

Dissabte 17
Instal·lació a l´interior del mercat d´un parc infantil, amb una guarderia i un inflable pels més petits, i a l´exterior, altre inflable pels nens més grans.
Gran botifarrada
Sorteig setmanal d´un sopar a una marisqueria

Dimecres 21
10:30h. Classe de cuina

Dissabte 24
Actuació del grup d´havaneres de la Guineueta
Sorteig setmanal d´un sopar a una marisqueria

Dimecres 28
10:30h. Classe de cuina

Divendres 30
Tarda de conta contes

Dissabte 31
Taller de manualitats infantils
Espectacles de màgia
Lliurament de premis del concurs de dibuix
Gran sardinada
Darrer sorteig setmanal d´un sopar a una marisqueria

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies