Mostra de projectes per als barris de Torre Baró i Ciutat Meridiana

Els veïns podran veure les actuacions que es duran a terme a la Zona Nord

Aquest cap de setmana es donen a conéixer a la plaça Roja els projectes destinats a millorar la qualitat de vida i els serveis dels veïns dels barris de Ciutat Meridiana i Torre Baró. Per presentar-los a tothom, s’ha preparat una mostra que explicarà les diferents fases en que es troben aquestes actuacions. L’exposició s’inaugura avui a les 18 h i quedarà oberta al públic fins a les 20.30h i demà diumenge d’11 a 14 h i de 17 a 20.30.

Els projectes previstos per aquests dos barris de la Zona Nord de Nou Barris inclouen, entre d’altres actuacions, la construcció de nous habitatges al sector 1 de Torre Baró, situat entre l’avinguda de Vallbona i el carrer d´Escolapi Càncer, així com la urbanització del carrer de Costabona i els espais interiors de la zona.

Quant a la millora de serveis es contempla la construcció de la Biblioteca Zona Nord, l’ampliació del Centre d’Atenció Primària de Ciutat Meridiana i la construcció d’un aparcament municipal i un nou camp de futbol amb gespa artificial també a Ciutat Meridiana. A més, es duran a terme altres actuacions de millora dels espais i equipaments ja existents, dins del marc de la Llei de Barris de la Generalitat de Catalunya, incloent-hi mesures de càracter social.

A més de l’exposició, s’oferiran diverses activitats adreçades a grans i petits, amb la intenció que la mostra sigui una gran trobada oberta a tota la família.

Horari de la mostra:
Dissabte 10 de març, de 18 a 20.30 h
Diumenge 11 de març, d’11 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies