Al setembre s´inicien les obres del centre sociosanitari de cotxeres Borbó

Es preveu que l´equipament entri en funcionament a principis del 2010

Mica a mica l’Illa de Borbó va definint-se. Els veïns ja saben com serà el nou equipament sociosanitari dels antics terrenys on s´aixecaven les antigues cotxeres d´autobusos. L’edifici ocuparà gairebé una tercera part del solar. En aquesta illa es contruirà també la conselleria de Benestar i Família de la Generalitat i una llarga llista d’equipaments.
Al setembre s’iniciaran les obres de construcció de la principal peça de l’anomenada illa de Borbó, el centre sociosanitari. Un edifici de 5 plantes d’alçada on s’ubicarà un ambulatori, un centre de rehabilitació, un d’atenció continuada, un centre de salut mental, una biblioteca i un casal d’avis. L’equipament tindrà també 50 places d’hospital de dia. ´L´illa de cotxeres és una peça molt gran, i per tant s´ha d´anar fent les coses a poc a poc – explica Gemma Arau, la gerent del Districte de Nou Barris – Els veïns ja saben que no tot comença al mateix temps i que no tot es desenvolupa alhora, el més important de l´illa d´equipaments era aquest centre sociosanitari. Paral·lelament, s´està treballant en la redacció del projecte de l´aparcament soterrat pels veïns que incorpora també tot el que és la urbanització de la zona verda i dels espais públics´.
La proposta sortirà a concurs a l’Unió Europea ja que necessita una forta inversió econòmica. Es preveu que les obres s’acabin en dos anys i que l’equipament comenci a funcionar a principis del 2010.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies