Els escolars passen examen a Nou Barris

Alumnes de primària exposen al regidor del districte les seves propostes per millorar els barris

Alumnes representants de diversos centres de primària van passar revista al districte ahir a la tarda. Va ser durant l´audiència pública infantil, una nova iniciativa del Districte de Nou Barris, on els nens i nenes van exposar les seves queixes i demandes sobre la situació a l´entorn de les seves respectives escoles. L´acte va aplegar un centenar d´estudiants, que van recalcar sobretot els temes de manteniment i civisme. Cada escola va lliurar al regidor de Nou Barris, Ferran Julian, un document amb la llista de les seves demandes i les seves propostes per millorar el seu barri. Julian es va comprometre a estudiar cada punt i els va instar a cuidar també ells del seu carrer.
Aquesta ha estat la primera audiència pública infantil però és té la voluntat de continuar amb aquesta iniciativa més endavant, fent que els nens i nenes de les escoles de Nou Barris treballin a les aules algun tema en concret del districte i exposin als consellers les seves opinions i posibles solucions o alternatives.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies