Dia de Nou Barris a Barcelona Televisió

La cadena local ofereix avui tota una programació centrada en el nostre districte

Barcelona Televisió, juntament amb Nou Barris Televisió, ha preparat per avui una programació on es presta especial atenció al districte de Nou Barris. Tot comença a les 12,30h del migida, quan s´inicia el programa ´Hola Barcelona´, on avui s´emetran reportatges sobre la història de Nou Barris i els seus reptes futurs en infrastructures i equipaments, a més d´una entrevista en directe amb el regidor del districte, Ferran Julián. També, desde el plató de Barcelona Televisió es connectarà en directe amb l´Escola de Circ Rogelio Rivel, a l´Ateneu Popular de Nou Barris, per parlar de la història d´aquest equipament i la reforma que ha començat a afrontar.
L´actor Carles Flavià aprofitarà la recta final del programa ´Hola Barcelona´, a partir de les14,40h, per reflexionar sobre el comerç local a partir de la seva visió particular de la passarel·la de productes dels comerços de Nou Barris que va tenir lloc dissabte passat a la Seu del Districte.
Però la programació dedicada a Nou Barris no acaba amb ´Hola Barcelona´, sinó que a partir de les 18h, l´Elisenda Roca també en parlarà al seu programa ´La Tarda´, on es repassarà de nou la història de Nou Barris i on hi participarà una il·lustre veïna de Nou Barris, Trinitat Gallego, que va viure la guerra del 36 i que forma part del col·lectiu ´Dones del 36´. A més, també seran entrevistat un altre veí del nostre districte.
Per acabar amb el dia noubarrienc, se´ns convidarà a anar a sopar virtualment a un dels restaurants més estimats i entranyables dels nostres barris: ´La Esquinica´.
A la imatge, podeu veure la visita de diversos veïns i entitats de Nou Barris als estudis de Barcelona Televisió, a la plaça Tísner. Unes 40 persones del districte van veure dimecres la redacció, les sales d´edició, els platos i els diferents espais de la cadena.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies