El CCD Turó de la Peira reclama millores al seu camp de futbol

El club està a l´espera de l´avantprojecte de remodelació de les instal·lacions

Els jugadors del Club de Futbol del Turó de la Peira es queixen des de fa temps de les condicions del seu camp. Fa anys que lluiten perquè l´Ajuntament remodeli les seves instal·lacions. Tanques trencades, despreniments i unes dimensions molt reduïdes del terreny de joc, tan petit que les línies de fora de banda toquen amb les tanques, convertint-se en un gran perill. Aquí hi juguen i s´entrenen 15 equips, uns 300 futbolistes. A les darreres setmanes, diferents jugadors s´han lesionat en topar amb les tanques. ´Tenim molts problemes. Són instal·lacions molt antigues, on no s´ha fet cap mena de remodelació en molts i molts anys i hi ha molts desperfectes – explica en Fermín Díaz, president del CCD Turó de la Peira- El camp sembla una cantera, excavat a la muntanya. I les tanques estan tan a sobre del terreny de joc que és fàcil que els jugadors hi topin. A les darreres setmanes s´han lesionat dos futbolistes: un es va fer un gran tall a la cama i l´altre es va trencar la clavícula´. El club del Turó de la Peira està a l´espera de la remodelació del seu camp. De moment, esperen l´avantprojecte que ha d´ampliar el camp i modernitzar les intal·lacions. El regidor de Nou Barris, Ferran Julián, s´ha compromés a tirar endavant la remodelació del camp.

A la imatge, el president del club mostra per on passa la línia de fora de banda i la curta distància amb les tanques.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies