Últims retocs al Parc Central de Nou Barris

Districte ultima la remodelació de la zona de Borgonya i el passeig d´Urrútia

El Parc Central de Nou Barris té encara algunes parts pendents d’urbanitzar. És el cas de la zona de l´entorn del carrer de Borgonya, on la construcció d’un pàrquing va obligar a remodelar el tram del parc que connecta amb el passeig d´Urrútia. Les obres contemplen la urbanització d´una àmplia zona corresponent a la coberta de l’aparcament subterrani i els entorns dels edificis d´habitatges confrontants. En aquest tram del Parc Central s’ha instal·lat un nou mobiliari urbà i una nova zona de jocs infantils.
A les obres d´urbanització de la zona de Borgonya se suma la remodelació d’una part del passeig d’Urrútia, seguint el mateix disseny que la resta de bulevards del districte de Nou Barris. Les obres soterren les instal.lacions elèctriques i de telefonia, i també milloren la xarxa de clavegueram. A més es potencia l’enllumenat públic amb la instal.lació dels característics fanals de Nou Barris. Pel que fa l’arbrat, es mantenen a la zona els plataners ja existents, alhora que es planten nous arbres.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies