IX Intercanvi del Llibre del barri de Porta

El Centre Porta Sóller ofereix la solució ideal per renovar la biblioteca de casa

Ja queda ben poc per a la Diada de Sant Jordi, on enamorats i enamorades, amics i amigues, pares i fills es regalin les darreres novetats literàries, els grans clàssics o aquells llibres que més els hi agraden. Però si abans que arribi aquest moment voleu fer forat als vostres prestatges, o simplement canviar algun dels llibres que teniu i ja heu llegit, podeu apropar-vos al Cente Porta Sóller, on fins el proper dia 27 d´abril té lloc la novena edició de l´Intercanvi del Llibre de Porta. L´horari del centre és de les 9 del matí fins a les 12.30 del migida, i després, per la tarda, obren de 16 fins a les 21h.
Un intercanvi cultural ideal per al dia de Sant Jordi.

IX Intercanvi del Llibre de Porta
Lloc: Centre Cívic Porta-Sóller
C/ Estudiant s/n (baixos Pl. Sóller)
Horaris: de 9 a 12.30 h i de 16 a 21 h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies