El llenguatge del cos

Un col·lectiu de fotògrafs ens conviden a reflexionar sobre la identitat personal a Can Basté

L´Espai Fotogràfic de Can Basté inaugura aquest vespre l´exposició col·lectiva ´El llenguatge del cos´. Però abans, el centre ens convida a participar en una taula rodona amb els artistes de la mostra. Els fotògrafs Joana Matallana, Manolo Martínez, Mariona García, Roger Guaus i Sara Cordoba ens apropen a diferents maneres de respresentar el cos humà dins la nostra societat. Les seves fotografies tracten qüestions com la identitat personal, el gènere, l´orientació sexual o la malaltia. Al mateix temps, les seves imatges ens conviden a reflexionar sobre el cos des d´altres punts de vista sota les seves mirades creatives.

´El llenguatge del cos´
Taula Rodona amb els artistes les 19h
Joana Matallana, Comissariada per Juan de Dios Pérez
L´exposició s´inaugurarà posteriorment a les 20h
Centre Cívic Can Basté
Pg. de Fabra i Puig 274
08031 Barcelona
Tel. 93 420 66 51

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies