Politicalamity al Lokal de l´Ateneu

La banda combina el funk, el rock, la samba de cadera trencada i la balada tòxica

L´Ateneu recupera aquest vespre una nova sessió del seu Lokal, obrint l´espai del bar a creacions i apostes emprenedores del camp de la música, el teatre o el circ. En aquest cas, ens trobem amb el grup Politicalamity, una formació que fuig dels formalismes aristotèlics i del copyright.
En les seves cançons conviuen el funk, el rock, la samba de cadera trencada i la balada tòxica. Format a finals del 2004 per membres residuals de les bandes Explosión Biquini, Plastelina Cowboys i Soviet Dogs in the Space, es basa en una formació clàssica de bateria, baix, guitarra i veu configurant un so cru i amb garra en el directe. A cavall de l´actitud rock dels 70´s i el funk elàstic dels 90´s es gesten temes de complexió eclèctica que et porten de la Lluna a Plutó en tan sol un compàs.

Ana Manzana: Veu
Luis Rookman: baix elèctric
Adán Páprika: guitarra eléctrica
Miqui Muñoz: batería

El Lokal amb ´Politycalamity´
Lloc: Ateneu Popular Nou Barris
c/Portlligat s/n
Preu: 3,50€
Hora: 23h.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies