10 anys de coreografies a l´Ateneu Popular

El teatre ofereix una plataforma per donar a conèixer als joves creadors

Aquest dissabte l’Ateneu Popular celebra el 10è aniversari del Premi Coreogràfic. Coincidint amb la desena edició, l´Ateneu impulsa enguany un nou projecte amb l’objectiu de promoure la creativitat i talent dels nous coreògrafs. El Premi Coreogràfic de l’Ateneu Popular 9 Barris va nèixer l’any 1998 per celebrar el Dia Internacional de la Dansa. Des de llavors, aquest certamen fomenta la creativitat coreogràfica i dóna suport als nous talents.

Un grup de professionals de la dansa i de l’espectacle tria cada any unes 10 creacions que es representen al teatre de l’Ateneu. I és el mateix públic qui s’encarrega de votar i atorgar dos premis en metàl·lic, al guanyador i al finalista. Les coreografies premiades es representen al maig a l’Auditori de les Corts i a la programació de Les Nits al Pati de les Festes Majors del Districte de Nou Barris.

L’Ateneu oferirà, a més, el seu espai a un o més coreògrafs per a realitzar una peça de format mitjà. Aquesta es presentarà al Teatre de l’Ateneu i es procurarà concertar actuacions en altres espais escènics. La intenció és donar suport a la promoció dels joves coreògrafs per tal d’introduir-los en el circuit de dansa professional.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies