Flors i llibres a Nou Barris

La Via Júlia es transforma en el cor de la festa de Sant Jordi

Avui és festa! Es treballa, però és festa, una festa popular que es viu al carrer. Sant Jordi, la princesa, el drac, les seves roses i els llibres tornen a omplir els passeigs i avingudes de colors i olors. Els més repetits seran els de les roses vermelles, senyal d´amor, però també podrem ensumar paper, el de les pàgines dels llibres multicolors.

El gran repte del dia és triar el llibre correcte, esbrinar aquell que més s´escau a la persona estimada. Per això, cal conèixer els seus gustos o aficions. Durant tot el dia, les llibreries posaran les seves paradetes al carrer perquè pogueu triar amb més comoditat. A més, la Marquesina de la Via Júlia tornarà a ser el punt de trobada per excel·lència. Entitats i comerços montaran els seus estands de llibres i de roses.

En el cas de les roses, cal recordar que el significat de les roses varia segons el seu color:

La rosa vermella denota amor pasional.
La blanca puresa, innocència i secret.
El color rosa transmet el missatge ´felicitat, tendresa´.
La rosa groga significa la decadència de l´amor, el distanciament. I la rosa taronja vol dir passió.

Sigui com sigui, després de passejar per les diferents parades de ben segur que us entrarà gana. I continuant amb les tradicions del dia de Sant Jordi, us recordem que avui els pastissers fan cavallers i dracs de xocolata i els forners, deliciosos pans de formatge i sobrassada amb els colors de la senyera.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies