Roses i llibres sense aglomeracions

La Via Júlia és una bona alternativa per fer les compres de Sant Jordi

Molts veïns de Nou Barris van fugir ahir de les aglomeracions al centre de la ciutat i van decidir apropar-se a la Via Júlia per comprar la rosa o el llibre. Les compres van ser força relaxades al llarg del matí. La Yolanda, una veïna de Nou Barris, ens explica que ella s´angoixa molt a les paradetes del centre: ´Jo sempre vinc a la Via Júlia a comprar el llibre per la meva parella, que casualment es diu Jordi, i al meu petit li he agafat un conte de Sant Jordi, per a que coneguin la llegenda del cavaller´.
Les escoles també es van animar a passejar entre llibres i roses. A més, els més petits tenien l´oportunitat de participar en un taller de manualitats i fer un divertit drac amb una ampolla reciclada.
A la Via Júlia tampoc van faltar les parades solidàries i de diferents entitats de Nou Barris, com és el cas del comité de Nicaragua o el grup Muntanyés.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies