El circ, una bona teràpia per ser feliç

Els usuaris de Can Carreras gaudeixen d´unes classes a l´Ateneu Popular on aprenen a superar-se dia a dia

Un grup d´usuaris del centre ocupacional per a disminuïts psíquics Can Carreras comproven cada dimarts els beneficis del circ. Al gimnàs de l´Ateneu Popular de Nou Barris, aprenen al seu ritme les diferents tècniques del circ com ara el trapezi, els plats xinesos, el diàbolo o la corda fluixa. A les classes es respira el bon humor i la felicitat, una bona teràpia per obrir-se als demés, relacionar-se i guanyar confiança en un mateix. ´Jo estic esperant que arribi el dimarts per tornar a fer classe – explica la Isabel, usuària del centre ocupacional per a disminuïts psíquics Can Carreras – aquí m´ho paso pipa! Fem de tot una mica i és molt divertit. Hi ha coses que són més fàcils i d´altres més difícils, però a mi m´agrada tot´.
Cada nova tècnica de circ es converteix en un repte per als usuaris de Can Carreras però també per als seus monitors. Tots junts aprenen i s´esforcen alhora per pujar al trapezi o caminar per la corda fluixa sense caure. Dos professors de l´Ateneu Popular de Nou Barris ajuden als alumnes d´aquest taller a superar-se.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies