Obert el termini de lliurament d´obres per al 8è concurs de còmic de Nou Barris

Els dibuixants aficionats poden entregar les seves obres fins el 13 de juliol al Centre Cívic Porta-Sóller

El vuitè concurs de còmic de Nou Barris ha començat el seu compte enrere. Encara queda molt per a la finalització del termini de lliurament d´obres a concurs, el proper 13 de juliol, però si voleu aprofitar l´embranzida i la inspiració que de ben segur us haurà donat una visita pel Saló del Còmic, heu de saber que tots aquells dibuixants majors de 9 anys poden presentar les seves obres al Centre Cívic Porta-Sóller, al carrer de l´Estudiant s/n (baixos de la plaça Sóller).

Els participants podran participar en dos categories segons l’edat. La primera categoria comprèn les edats dels 9 als 15 anys i la segona categoria pels més grans de 16. Hi ha tres premis per categoria i el veredicte, emès per un jurat professional del món del còmic, serà el 17 de setembre de 2007. Els premis de la primera categoria oscil·len entre els 100 i els 200 euros segons la classificació, mentre que els de la segona categoria són de 170, 200 i 230 euros segons la classificació. A més,
totes les obres seran exposades al Centre Cívic durant el mes d’octubre de 2007.

Les bases les podeu trobar al mateix Centre Cívic Porta-Sóller, in situ o demanant-les per e-mail a l´adreça [email protected], i també a botigues especialitzades en còmic.
El 8è Concurs de Còmic té el suport de diferents empreses i associacions del món del còmic com l’Escola Joso, Ficomic, el Museu del Còmic, la botiga Arkham Còmics, el portal web Fondo Perdido, l’associació ADAM i l’editorial La Plaga.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies