Miquel Tormos ens guia per 100 fonts de Collserola en el seu llibre ´Camins d´aigua´

El veí de Nou Barris presenta la seva obra aquest vespre al Centre Cultural Els Propis

Després de molts anys de recerca i de seguiment de les fonts de Collserola, en Miquel Tormos, ha fet un gran esforç per sistematitzar i organitzar gran part del que sap sobre la serra al llibre ´Camins d´Aigua. Passejades per 100 fonts de Collserola´, editat per Desnivel, i que es presenta aquest vespre a les 20h al Centre Cultural Els Propis (Via Júlia, 201-203). Al llibre trobem petits secrets, petits detalls que encara guarda Collserola en el seu interior.

La lectura del llibre i la seva posada en pràctica permetrà -a tota persona que s’aventuri a passejar- trobar aquells racons encara màgics, sentir aquells olors i sorolls encantadors, emocionar-se amb el descobriment de veritables miracles que encara semblin impossibles es produeixen diàriament en un espai verd envoltat d’un urbanisme desenfrenat, agressiu, violent i devastador.

En Miquel Tormos és un veí de Nou Barris. Soci de diverses entitats del districte i col·laborador incansable en moltes altres. A més, és el responsable de l’Aula Collserola de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris, i una de les persones que més i millor coneixen Collserola.

Presentació del llibre ´Camins d´aigua. Passejades per 100 fonts de Collserola´, de Miquel Tormos
Lloc: Centre Cultural Els Propis
Via Júlia, 201-203
Hora: 20h
Entrada lliure

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies