Miquel Tormos ens guia per 100 fonts de Collserola en el seu llibre ´Camins d´aigua´

El veí de Nou Barris presenta la seva obra aquest vespre al Centre Cultural Els Propis

Després de molts anys de recerca i de seguiment de les fonts de Collserola, en Miquel Tormos, ha fet un gran esforç per sistematitzar i organitzar gran part del que sap sobre la serra al llibre ´Camins d´Aigua. Passejades per 100 fonts de Collserola´, editat per Desnivel, i que es presenta aquest vespre a les 20h al Centre Cultural Els Propis (Via Júlia, 201-203). Al llibre trobem petits secrets, petits detalls que encara guarda Collserola en el seu interior.

La lectura del llibre i la seva posada en pràctica permetrà -a tota persona que s’aventuri a passejar- trobar aquells racons encara màgics, sentir aquells olors i sorolls encantadors, emocionar-se amb el descobriment de veritables miracles que encara semblin impossibles es produeixen diàriament en un espai verd envoltat d’un urbanisme desenfrenat, agressiu, violent i devastador.

En Miquel Tormos és un veí de Nou Barris. Soci de diverses entitats del districte i col·laborador incansable en moltes altres. A més, és el responsable de l’Aula Collserola de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris, i una de les persones que més i millor coneixen Collserola.

Presentació del llibre ´Camins d´aigua. Passejades per 100 fonts de Collserola´, de Miquel Tormos
Lloc: Centre Cultural Els Propis
Via Júlia, 201-203
Hora: 20h
Entrada lliure

Notícia publicada per Nou Barris Televisió