La lírica conquesta el cor de la Torre Llobeta

El cente cívic acull fins dimecres una exposició de poemes dins el cicle ´Barcelona Poesia´

Des de ja fa més de 10 anys, Barcelona Poesia arriba puntual cada mes de maig per tal de donar visibilitat a la feina que durant l’any es porta a terme al voltant d’aquest gènere literari. Des dels plantejaments més clàssics, fins els de rabiosa contemporaneïtat, al seu programa s’hi ha encabit enguany prop de 100 propostes diferents. En el cas de Nou Barris, l´epicentre poètic el trobem al Centre Cívic Torre Llobeta. Allà podrem gaudir del projecte ´Instal·la el teu poema´. Una mostra oberta a tots aquells ambuna mica de vena lírica. S´hi pot participar individualment o en grup. Només cal trobar una forma o una textura que inspiri una poesia. Mica en mica, tots els treballs lliurats aniran cobrint el camí que uneix el pati i la biblioteca de l´antiga masia de Torre Llobeta. Si les muses us visiten i voleu participar-hi, o simplement teniu la intenció de passar-vos pel centre cívic a contemplar les obres d´altres poetes noubarriencs, us heu d´afanyar, ja que la instal·lació estarà oberta la públic fins demà passat, dimecres dia 9. Per si de cas, us deixem amb la imatge de l´esquerra, la musa grega de la poesia, Erato.

Barcelona Poesia 2007: Instal·la el teu poema´
Lloc: Centre Cívic Torre Llobeta
Adreça: c/Santa Fe, 2
Horari: Fins el 9 de maig de 10:00 h a 20:00 h
Entrada: Lliure

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies