El torn de la família Habichuela

Tres generacions flamenques es reuneixen aquesta nit per acompanyar a la jove promesa del cante ´Pitingo´

El Festival de Flamenco de Nou Barris continúa la seva programació amb una nit dedicada als aficionats més puristes. Juan Carmona ‘Habichuela’, Juan Habichuela fill ´El Camborio´ (conegut també per la seva trajectoria al grup Ketama) i Juan Habichuela nét. Tres generacions de la família Habichuela mostraran tot el seu sentiment a la guitarra. A l´espectacle d´aquesta nit apadrinen al jove cantaor Antonio Álvarez Vélez, ‘Pitingo’, emparentat amb la Casa de Los Pavón. D´aquesta jove promesa s´ha dit que malgrat haver aprés dels veterans, és capaç de barrejar la ´granaína´ amb el bolero i el son, i el ´quejío´ del flamenco amb el blues.

Formació:
Guitarra 1: Juan Carmona ‘Habichuela’
Guitarra 2: Juan Habichuela fill, ‘El Camborio’
Guitarra 3: Juan Habichuela nét
Veu: Pitingo

Però abans, un grup de joves talents calentaran els motors. Parlem de la formació De-lirios formada per artistes d´entre 20 i 30 anys, que combinen i representen a la seva música el flamenc més tradicional, juntament amb l´armonia i els arranjaments més innovadors. Al llarg dels seus dos anys de trajectoria, han treballat en diversos ´tablaos´ de Barcelona i han participat a diferents festivals de flamenco per tota Espanya i Europa.

Formació Grup De-Lirios:
Toque: Pau Vallet
Toque: Ignasi Cama
Cante: Alba Carmona
Baix elèctric: Agustín Espín
Percussió: Salvador Sánchez
Ball: Pilar Rodríguez

Festival de Flamenco de Nou Barris
Grup De-Lirios
Los Habichuela + Pitingo
Hora: 21.30h.
Lloc: Pati de la Seu del Districte

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies