Matí de Festa Major

Paco Morán i Joan Pera donen el toc d´inici amb el seu pregó

La Cursa Popular de Nou Barris arriba aquest any a la seva 21a edició amb diferents recorreguts pensats per a esportistes de totes les edats i nivells. La novetat més destacada d’enguany és el canvi de bona part del traçat de la prova principal, de 10 quilòmetres de distància, a més de la variació de la zona d’arribada, que es trasllada al passeig Verdum. L’ampli ventall de curses de la jornada va des de la prova per als més menuts, que correran 300 metres, fins als 1.300 de les categories cadet i adaptada.
Des de fa tres anys, a més, s’ofereix la possibilitat de participar en una caminada popular perquè tothom que ho desitgi, sigui quina sigui la seva condició física, pugui gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Com mana la tradició, un dels actes centrals de l´inici de la Festa Major d´enguany és el Pregó, que tindrà lloc a la Plaça Major del Districte i comptarà en aquest 2007 amb una estranya parella de pregoners: Joan Pera i Paco Morán, que convidaran els noubarriencs a gaudir de la Festa Major amb el seu peculiar enginy. A continuació us oferim la programció d´aquest matí de Festa Major:

9.00h
21a Cursa i 3a Caminada Popular de Nou Barris
10 km pels carrers del districte, dissenyats amb diferents categories perquè hi pugui participar tothom
Sortida i arribada a la pl. Major del Districte

10.00h
VII Mostra de Mercats
Degustació gratuïta de productes dels mercats
Organitza: Associacions de concessionaris dels mercats de Guineueta, Mercè i Montserrat
Pl. Major del Districte

10.30h Matí de Festa Major
Concentració de la imatgeria festiva, grups de música i balls populars
Via Júlia: Cercavila de gegants i dracs
Pl. Virrei Amat: El Seguici del Protocol

11.15h
Inici de les cercaviles
Seguici del Protocol
Integrat pels gegants de la Ciutat amb els capgrossos macers i els Ganxets de Reus, l’àliga de la Ciutat, els cavallets cotoners de Barcelona, el lleó de Barcelona, el bou de Barcelona, els bastoners de Barcelona -tots amb els seus músics- i els gegants de Nou Barris.
Cercavila de gegants i dracs. Amb els trabucaires de Sant Andreu, els gegants de Sant Andreu i cinc colles de gegants històrics: gegants del Pi -sarraïns-, gegants de Santa Maria del Mar -perses-, gegants de la pl. Nova ´romans´, amb el nan Cu-cut, gegants de Sant Fruitós de Bages ´comtes medievals´ i gegants de Sant Pere de les Puel.les -reis medievals-, tots amb els seus grallers, i els dracs de Nou Barris i de la Guineueta.

11.45h
Arribada de les cercaviles a la Seu del Districte

12.00h
Pregó de Festa Major
A càrrec de Joan Pera i Paco Morán
Pl. Major del Districte

12.15h
Toc d’inici
Ball de l’àliga, dels gegants de la Ciutat i dels de Nou Barris
Lluïment dels dracs i galejada de trabucaires
Ball final de tota la imatgeria
Pl. Major del Districte

12.45h
Exhibició castellera
Castellers de Barcelona i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona
Pl. Major del Districte

21.00h
Sarsuela
La Tabernera del Puerto
Pati de la Seu del Districte
C/ Dr. Pi i Molist, 133

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies