Can Basté és Bollywood!

El centre ofereix un cicle de films del cinema indú

La paraula Bollywood es va fer popular a la dècada dels setanta. Prové del joc de paraules Bombay (l´antic nom de Mumbay) i Hollywood, el centre de la indústria fílmica dels EUA. Les dades revelen que el cinema indú i en concret el gènere bollywood s´ha convertit en tot un fenomen cultural que traspassa fronteres. La seva producció és de gairebé mil films l´any. El centre cívic Can Basté ens convida conjuntament amb el cinema Maldà (l´únic cinema que programa bollywood de manera estable a tota Espanya) a gaudir d´una petita selecció de pel·lícules d´aquest gènere que, cada vegada més, aixeca grans passions.
Les projeccions dels films són el dijous 31 de maig, i els dijous 14 i 28 de juny a les 21:30h. La propera cita és dijous 31 amb ´Lagaan´ (2001) d´Ashutosh Gowariker.

Cicle ´Això és Bollywood´
Lloc: centre cívic Can Basté
Pg. Fabra i Puig, 274
Dijous 31 de maig, 14 i 28 de juny
Hora: 21.30h.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies