Ballar plegats com feien abans

El Centre Cívic Les Basses ofereix avui un taller de pasdoble

Qui no ha ballat un pasdoble a una festa major? O més aviat intentat, ja que tot i que pot semblar fàcil, els passos poden arribar a ser molt més complicats del que ens pot semblar a primera vista. El pasdoble és un exemple dels típics balls que els agraden als nostres avis i pares, però que els joves estan arraconant. Les Jornades de Salut per a Gent Gran, d´entre les propostes d´activitats que ens ofereixen, inclouen aquesta tarda un taller de pasdoble, perquè els més grans puguin practicar i recordar els vells temps, quan al poble o al barri les parelles es feien a ritme d´aquesta dansa.

´El que ballavem aleshores´. Taller de pasdoble
Centre Cívic Les Basses, a les 17 h
C/ Teide, 20
Aforament limitat
Cal inscripció prèvia

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies