Cap de setmana festiu a cinc dels tretze barris del districte

La Guineueta, el Turó de la Peira-Vilapicina, Ciutat Meridiana, Trinitat Nova i Can Peguera viuen les seves celebracions

Aquests són dies de festa major a alguns del barris del nostre districte. Amb l´arribada del cap de setmana, la programació s´intensifica, amb tot tipus d´activitats per a tots els gustos. D´una banda, La Guineueta, Trinitat Nova i Ciutat Meridiana encaren la recta final de les seves celebracions aquest cap de setmana. Des de divendres passat els concerts, actes infantils, butifarrades i havaneres s´han apropiat dels seus carrers, però diumenge serà el torn dels focs d´artifici d´acomiadament. Mentrestant, Can Peguera i el Turó de la Peira-Vilapicina van començar ahir, tot just, les seves celebracions.
D´entre les programacions, destaquem el festival Nou Folk Barris, tot un clàssic dins les celebracions del Turó de la Peira. Avui, des de les 19h fins a les 22h la plaça de Les Basses acull el folklore i la música de Llatinoamèrica amb el grup Bolivian Folk (a la imatge), la percussió i les danses de la Costa d´Ivori amb el grup Kavocheva, i la fusió balcànica mediterrània amb Los Moussakis.
De Trinitat Nova, destaquem la Trinifira, on durant tot el matí les diferents entitats i associacions del barri mostraran les seves activitats quotidianes al carrer de las Chafarinas.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies