Humitats als baixos d´una trentena d´edificis a Torre Llobeta

L´AVV del barri reclama un anàlisi del terreny per esbrinar els orígens del problema

Els veïns de Torre Llobeta estan molt preocupats per les humitats que pateixen els blocs del seu barri. En total, hi ha afectats una trentena d’edificis que presenten des de fa temps desperfectes als baixos i, fins i tot, esquerdes. ´Al meu pis hi ha humitats des de fa anys, al rebedor se m´aixequen les rajoles, el guix de la paret cau i es troba gairebé arran de totxo´, explica l´Antònia Pina, una veïna de Torre Llobeta que pateix les humitats que hi ha al barri.
El pis de l’Antònia és un dels afectats per les humitats a Torre Llobeta. L’estat d’alguns dels edificis del barri ha estat considerat com a greu, segons un informe tècnic de la Generalitat dictat al 2003 que recomana arreglar urgentment els desperfectes. Però abans els veïns volen saber si la riera d’Horta que passa per sota el barri o una antiga font que hi havia a la zona podria ser la causa dels problemes. ‘Nosaltres volem que s´esbrini d’on ve l’aigua. I després, nosaltres ja ens arreglarem els pisos.- explica l´Antònia Pina- Hi ha una veïna que ha arreglat els pis 3 vegades, i 3 vegades l´han tornat a sortir les humitats. Això no és cap solució, és tirar els diners. Abans de fer res, primer hem de saber d’on ve l´aigua.´
A hores d’ara, els veïns estan a l’espera de la resposta de Districte. De moment, els tècnics municipals han descartat qualsevol problema amb el clavegueram. Les anàlisis també han mostrat que els blocs no pateixen aluminosi.

A la imatge, una veïna mostra una de les parets dels patis interiors d´un dels blocs que pateixen els efectes de les humitats.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies