Carmen Cortés, regidora de Nou Barris

El districte tindrà una dona al capdavant per primera vegada a la seva història

L´Ajuntament de Barcelona ja ha fet públic els noms del regidors de districte. Nou Barris tidrà per primer cop, una dona al capdavant del govern: Carmen Andrés Añón, del PSC, nascuda l’any 1964 a Calanda (Teruel) i veïna del districte. La nova regidora és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i funcionària de carrera al cos de gestió d’Administració de la Generalitat de Catalunya, a l´Institut Català de la Salut i al Departament de Justícia.

Carmen Andrés també posseix formació sobre la gestió i direcció de recursos humans, amb l´acreditació per a l’exercici com a membre de l’Òrgan Tècnic de Provisió de Llocs de Treball en les Juntes de Mèrits i Capacitats i en les Comissions d’Avaluació constituïdes en el marc de la funció pública de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

La nova regidora pertany des de l´any 2000 a la Comissió Executiva del PSC de Nou Barris, membre del Consell de Federació de Barcelona i, a més, ha estat membre de la Junta Directiva de la ONG INTI, Grup per a l’educació en la solidaritat amb els països del Sud des de 1998 fins el 2005.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies