Els nois del Centre Ocupacional Can Carreras ens conviden al circ

L´Ateneu Popular acull un espectacle on els usuaris del taller ens mostres les seves habilitats al trapezi, la corda fluixa o els plats xinesos

Un grup d´usuaris del centre ocupacional per a disminuïts psíquics de Can Carreras han comprovat cada dimarts des del setembre els beneficis del circ. A banda de l’exercici físic que comporta, el circ també és una bona teràpia per ser feliç. Dos professors de l´Ateneu Popular de Nou Barris ajuden als alumnes d´aquest taller a superar-se dia a dia. Fan trapezi, plats xinesos i corda fluixa, entre d´altes tècniques, enmig d´un ambient de bon humor.
En definitiva, és una bona teràpia per obrir-se als demés, relacionar-se i guanyar confiança en un mateix. Ara, ha arribat el moment d´acomiadar-se i tal i com fan les escoles, demostrar el que s´ha après en un espectacle de final de curs. L´obra començarà a les 15h a l´Ateneu Popular de Nou Barris i de ben segur, els artistes estaran ben nerviosos davant el seu debut.

Final de curs del Taller de Circ Centre Ocupacional Can Carreras ´Els dimarts fem circ´
Lloc: Ateneu Popular de Nou Barris
c/ Portlligat s/n
Hora: 15 h
Entrada gratuïta amb reserva
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies