La Casa de l´Aigua reviu amb els horts urbans

Trenta jubilats recullen les claus i el plànol de la seva parcel·la pels propers 5 anys

Nou Barris compta des d’ahir amb 30 horts urbans més. D’aquest manera, tots els districtes de la ciutat de Barcelona tenen un espai per cultivar i plantar. Ahir al matí va ser ha un dia d’alegria per a molts avis i àvies de Nou Barris. Els afortunats al sorteig de les 30 parcel·les van recollir les claus i les eines. 20 d´aquests horts els cultivaran veïns de Trinitat Nova durant un període de 5 anys, els 10 horts restants es van sortejar entre els altres barris del districte.
El Juan i la Daría són dos dels veïns aforntunats. Un cop van rebre les claus no van trigar a visitar la parcel·la que aviat convertiran en un hort. Viuen a la Trinitat Nova, com la majoria dels 30 jubilats usuaris dels horts de la Casa de l’Aigua. I ja pensen en portar el seu nét perquè vegi com es planta i es recull la collita.
A banda dels horts lliurats, Parcs i Jardins conservarà un com a eina didàctica per a les escoles. Amb la creació dels horts urbans es dóna vida als antics dipòsits d’aigua, abandonats des de fa 20 anys. Es tracta d’un recinte d’uns 7.000 metres quadrats, amb dos edificis. La casa del guarda s’ha convertit en el vestuari i els armariets. Mentrestant, els veïns esperen que aviat la nau principal del dipòsit es converteixi en un museu de l’aigua.

A la imatge, la Daría localitza la seva parcel·la. Al fons, l´antiga casa del guarda convertida ara en vestuari.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies