Visita al passat de Porta

L´Arxiu Històric de Roquetes organitza aquest matí una excursió guiada pel llegat del barri

Coneixes la història de Nou Barris? Avui tens una oportunitat molt bona per saber més d´una de les zones més antigues del districte. Parlem del barri de Porta, que juntament amb Vilapicina va ser el nucli original del que avui coneixem com a Nou Barris. L´Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris organitza aquest matí una passejada pels carrers de Porta per repassar el seu passat rural, testimoni del qual encara conservem les masies de Can Valent i Can Verdaguer, a més de recordar les moltes masies ja desaparegudes, com la de Can Dragó, que dóna nom al complex esportiu que limita amb l´Avinguda Meridiana.
D´altra banda, durant la passejada també es recordarà el passat industrial de Porta, fent al·lusió, entre d´altres, a l´època que va acollir els tallers de la Renfe i la fàbrica Harry Walker. Si voleu saber més, apunteu-vos a la passejada, que començarà a les 10h al Centre Cívic Porta Sóller.

Passejada històrica pel barri de Porta
Visita cultural pel barri de Porta a càrrec de l’Arxiu Històric de Roquetes.
Hora: 10 h
Centre Cívic Porta-Sóller
c/ Estudiant s/n (baixos pl.Sóller)

A la imatge, una fotografia antiga de la masia de Can Valent, actualment en espera d´una rehabilitació.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies