Mobilitat cap a les platges!

Segueix la informació sobre l´estat de les platges a la nova web de l´Ajuntament

Els quatre quilòmetres i mig de platges de Barcelona són un dels espais més apreciats pels barcelonins i també pels visitants. En total són set platges (Sant Sebastià, Barceloneta, Nova Icària, Bogatell, Mar Bella, Nova Mar Bella i Llevant), cadascuna amb la seva peculiaritat, però totes amb bons serveis i comoditats. Són platges urbanes i, per tant, les seves infraestructures i serveis estan ideats amb la mateixa filosofia que la resta d’espais públics de la ciutat, és a dir, són accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda. Així doncs, a part de places d’aparcament reservades, hi ha passeres que arriben fins a l’aigua, lavabos, vestuaris i cadires de bany adaptades.

Enguany, podem tenir informació actualitzada de l’estat de les platges a la nova web de l´Ajuntament de Barcelona: www.bcn.cat/platges.

Enguany, a més de gaudir del sol, l’aigua, la sorra i els elements ludicoesportius, els usuaris de les platges de Barcelona també poden gaudir de la lectura, afició que facilita el servei de biblioplatges, que es coordina des del Centre de la Platja.

Arribar a les platges no és gens complicat. S’hi pot accedir fàcilment amb transport públic, mitjançant:

Autobusos
6, 14, 16, 17, 36, 39, 40, 41, 43, 45, 51, 57, 59,
64, 71, 92, 141, 157

Metro
Línia 4: Barceloneta, Ciutadella-Vila Olímpica, Poblenou, Llacuna, Selva de Mar, El Maresme. Recordeu que fins la finalització del servei del proper 26 d’agost La L4 es troba fora de servei des de l’estació Ciutadella- Vila Olímpica fins la Pau. TMB posa al servei dels usuaris un servei d’autobusos que cobreix el tram afectat.

Tramvia
Ciutadella-Vila Olímpica, Selva de Mar, Maresme.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies