Esport a la ciutat

La ciutat oferta activitats per a tots els gustos i edats

Posats a suar, més val que sigui fent esport, no? Oportunitats per mantenir-te en forma i posar a prova allò de que ´el més important és participar´, no te’n faltaran. I si no, sempre pots assistir com espectador i gaudir de tot l’espectacle i l’emoció de l’esport en viu i en directe. Aquest estiu, Barcelona ofereix una pila de competicions esportives per a tothom.
Gratuïtes i de pagament, per a infants, adults i gent gran. I en tots els districtes de la ciutat. Busca l’esport que et va més i apunta-t’hi avui mateix.
Aquest estiu, a Barcelona se celebren activitats esportives, campionats i trofeus molt interessants. La majoria d’aquests esdeveniments són d’entrada gratuïta. Segur que hi passes una bona estona animant els teus campions!

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies