Gelat de te verd

Com aconseguir a casa un gelat refrescant i original

A l´estiu una bona manera de combatre el calor és menjar coses fresquetes, com ara els gelats. Estem segurs però, que pocs de vosaltres haureu provat el gelat de te verd, per això us donem la recepta. No us faci por provar-lo, és molt senzill de fer i refrescant.

Ingredients:

2 ous grans (o 3 de petits)
400/500gr de sucre
250ml de crema de llet
250ml de llet
5 cullerades soperes de ´matcha´ (te verd en pols)

Preparació:
Primer heu de batre els ous en un bol fins que estiguin espumosos, aproximadament entre 1 i 2 minuts. Després hi afegiu el sucre juntament amb el ´matcha´ (podeu variar una mica les quantitats al vostre gust). El sucre l´heu de barrejar molt bé amb els ous, sinó el gelat no quedarà prou consistent. Per últim, afegiu-hi la crema de llet i la llet. Barregeu-ho una mica, però sense passar-se. Intenteu que no quedi espuma a la superfície, sinó al congelar-ho semblarà un gelat de dos capes i no fa gaire bon efecte. Ara ja només us queda posar la mescla al congelador (o a la màquina de fer gelats en cas que en tingueu). Si ho poseu al congelador és millor que ho remeneu de tant en tant, encara que tampoc no passarà res si no ho feu.

Nota: Hi ha diferents maneres d´aconseguir ´matcha´. La primera és comprant-lo en una botiga on venguin te. Aquesta però, és la menys recomanable. El ´matcha´ que acostumen a vendre és massa car, també és el més bo, és clar. Per fer gelat no fa falta comprar-lo d´aquesta qualitat, per això us proposem 2 opcions més. La primera és comprar-lo en una botiga d´alimentació oriental. L´altre opció és comprar ´Sencha´ (te verd japonès) i moldre´l vosaltres mateixos. L´únic requisit és que quedi ben fi, com la farina més o menys.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies