Festes de la Mercè a Nou Barris

El Parc de la Guineueta acull espectacles familiars al llarg de la jornada

La ciutat es transforma avui en un gran aparador d´espectacles per a tots els gustos. Dansa, teatre, circ, música, … Tot té el seu espai dins el programa de la Mercè, que per primer any aterra a Nou Barris. Durant tot el dia, podreu veure al Parc de la Guineueta espectacles d´algunes de les millors companyies dedicades a l´espectacle familiar:

– Pa Sucat: ´Meravelles de l´Orient´ (Catalunya, titelles) Tres personatges …un joglar musulmà, un cavaller de les Croades i un pastor- tornen de l´Orient portant una novetat: l´art de fer titelles.
– Factoria Mascaró: ´Alça Manela!´ (Catalunya, dansa) En Peret Guiri emprèn un viatge per les festes tradicionals de Catalunya, tot aprenent danses per tal d´ensenyar-les als espectadors.
– La Bleda: ´Històries de la Bleda´ (Catalunya, clown) La Bleda (a la imatge) viu en un carretó, que la porta pel món, explicant les històries que li passen: la del cargol i la porca, la pastanaga ´pija´, l´albergína amb la mosca al nas…
– La Tal: ´Tubs´ (Catalunya) Madaleno i Melindro presenten un experiment difícil: les eines que intenten utilitzar adquireixen vida pròpia!
– Nats Nus Dansa: ´Slot´ (Catalunya, dansa) Quatre personatges atemporals, carregats de maletes, fan una aturada per mostrar-nos vivències, sensacions, mirades, danses que han recollit en els seus viatges.
– Roseland Musical: ´Catalonia Stars´ (Catalunya, dansa) Un grup ha estat contractat per animar la inauguració d´un hotel de luxe. No troben el local, així que decideixen fer el seu espectacle enmig del carrer.
– Xirriquiteula: ´Girafes´ (Catalunya, titelles itinerants) Dues girafes i el seu cadell es passegen per la ciutat. Espectaculars i vistoses, s´acompanyen d´uns músics, tot creant una atmòsfera onírica i silvestre.
– La Tiendita, i Thêatre de la Toupine

Lloc: Parc de la Guineueta
Hora: 11:00 h a 20:00 h
Entrada Gratuïta

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies