Els valors que transmeten els mitjans de comunicació

La periodista Carolina Barber ens parla de l´influència dels mass media a la societat

Els mitjans de comunicació audiovisual constitueixen, juntament amb la família i l´escola, les principals fonts d´informació i d´influència en qüestió de valors. Contribueixen, sens dubte, a fer que la infància construeixi els seus valors d´una forma determinada. S’han convertit en altaveu de valors, de creences i de comportaments per a masses que estan poc habituades a recrear el pensament crític. És per això que aquesta tarda a les 19h, la periodista Carolina Barber ens ofereix una conferència sobre el tema al centre cívic Can Basté.

Conferència ´Els valors que transmeten els mitjans de comunicació´
A càrrrec de Carolina Barber
Hora: 19h.
Lloc: Centre Cívic Can Basté
Adreça: Pg Fabra i Puig, 274

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies