Les titelles desembarquen al barri de les Roquetes

El Casal Ton i Guida centra les activitats de la segona edició de la Titellada

Un món de draps, cordes i molta imaginació … Aquest és el món de les titelles. Centenars de ninots divertits apareixen aquests dies al barri de Les Roquetes, clara senyal que arriba la segona Titellada, una trobada que organitza l´Associació de Titellaires de Roquetes que cada dilluns primer de mes s´aplega al centre Ton i Guida. El centre acull aquests dies la segona mostra de Titelles de Les Roquetes. Però a banda de les mostres de ninots i fotografies de l´anterior edició, també hi ha tallers a les escoles, passacarrers, xerrades i espectacles. A continuació us oferim la programació d´avui:

14h Tallers CEIP Gaudí
18h ´Roquetes és un titella´. Sketch del Grup dels [email protected] del Muntanyès ´Jony Chaparrón´. Plaça del Casal d´Avis
18:30h Espectacle de la Companyia Teia Moner ´Contes Tel·lúrics´. Plaça del Casal d´Avis.
20h Xerrrada a càrrec de Teia Moner ´Estratègies metodològiques i recursos didàctics per atendre l´alumnat amb NEE en contextos escolars ordinaris utilitzant els titelles com a eina en la intervenció´. Centre Ton i Guida.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies