´I per què no un dia internacional de la pintura?´

Els artistes Joan Parramón, Magnolo Oliver i Pat Hillaire reflexionen sobre el tema al Casal de Barri de la Prosperitat

Són molts els dies de l´any que estan dedicats a promocionar un tema en concret: el Dia Mundial d´Internet, el Dia Mundial de lluita contra el càncer, el Dia Mundial de l´Aigua… Es tracta d´una excusa per poder parlar de les causes, conseqüències i com millorar la situació del problema o el tema en qüestió. Tres pintors, Joan Parramón (autor de la imatge de l´esquerra), Magnolo Oliver i Pat Hillaire, han arribat a la conclusió que la pintura també es mereix tenir un dia internacional, on la gent pugui gaudir d´aquest art i impulsar la creació, donant suport als pintors, uns artistes que sovint, tenen problemes per a sobreviure, i introduir-se en un món d´exposicions i vendes de quadres bastant tancat a noves promeses. Però si voleu conèixer més detalls de la iniciativa d´aquests tres pintors, no falteu a la xerrada col·loqui ´I per què no un dia internacional de la pintura´, on els artistes estan citats per fer sentir les seves veus i opinions. La trobada comença a les 20h al Casal de Barri de la Prosperitat.

Col·loqui-trobada ´I per què no un dia internacional de la pintura?´
A càrrec dels pintors Joan Parramón, Magnolo Oliver i Pat Hillaire
Hora: 20h.
Lloc: Casal de Barri de Prosperitat
Adreça: Plaça d´Àngel Pestaña, 1
Entrada Gratuïta

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies