Petit incendi forestal a Torre Baró

Encara es desconeixen les causes del foc que va cremar 4 hectàrees

Unes quatre hectàrees de matolls i arbres van cremar dimecres en un incendi al barri de Torre Baró. Els Bombers de Barcelona van haver d´enviar nou dotacions per dur a terme les tasques d´extinció del foc. Segons fonts dels mateixos Bombers de Barcelona, sembla ser que per fer els treballs d´extinció les unitats enviades al lloc de l´incendi van haver de tallar durant gairebé una hora el carrer de Planter al barri de Torre Baró.

L´incendi va tenir lloc cap a les 19h del vespre segons expliquen alguns veïns del districte. El fum era visible des de diferents zones de la ciutat. A hores d´ara, es desconeixen les causes que van provocar l´incendi.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies