Diversitat cultural a la plaça de Torre Llobeta

L´Eix comercial Maragall ofereix una jornada de folklore i integració

L´Associació de botiguers i professionals de l´Eix Maragall celebra aquest cap de setmana el seu particular fòrum de cultura, en el marc del seu projecte ´Maragall Obert al Món´. L´escenari és la plaça de la Torre Llobeta on s´hi ha instal·lat 10 estands representatius de Cuba, Bolívia, Veneçuela i Equador entre d´altres… A més d´un mostra de literatura, música, arts escèniques i pintura. L´objectiu és apropar totes les cultures que viuen a la ciutat de Barcelona. Per això han preparat per avui un cartell d´actuacions folkòriques de l´Equador i de l´Àfrica. A continuació us oferim el programa per aquesta tarda:

Programa:
17:30h. Grup de Proyección Folklórica Tradiciones Ecuatorianas
18h. Sayariyurus
18:30h. Grup de Proyección Folklórica Tradiciones Ecuatorianas
19:30h. Kamal Afroseventy

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies