39è Aplec de les Roquetes

El Parc de la Guineueta torna a acollir una de les trobades més importants de Catalunya

L’Agrupació Sardanista L’Ideal d’en Clavè celebra avui una nova edició de l’Aplec Sardanista de les Roquetes. A partir de les 10h el Parc de la Guineueta s´omple de dansaires que enguany retran homenatge a Josep Espar Ticó, amb la música a càrrec de les cobles Jovenívola de Sabadell, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Montgrins de Torroella de Montgrí i Principal de la Bisbal de la Bisbal d’Empordà.

D´entre les sardanes que s’interpretaràn destaquen, entre d´altres: ´Manresa Cor de Catalunya´, ´Empordanesa´, ´Violetes´, ´Xarandaca´, ´Els primers cent anys´, ´La festa major de la sardana´, ´Platges de Lloret´, ´L’espill de l’agulla´, ´Rosa bella´, ´Parella feliç´, ´Palafrugell i Tamariu´, ´Rampellada a les tres taules´, ´Conjunt essència d’aplec´, ´Colla llavor del Montgrí´ i ´Així us plau?´.

La jornada finalitzarà amb el 36è Concert de Sardanes i música per a cobla, que tindrà lloc al Palau de la Música Catalana a partir de les 22h i a càrrec de les cobles Montgrins i Principal de la Bisbal. El programa compta amb dues parts:
1ª part: homenatge a Garreta. Amb les sardanes ´Sentmenat sardanista´, ´Pregària´, ´El meu gra de sorra´, ´La fada´, ´Teresa´, ´Xaloc´ i ´Alt Empordà´.
2ª part: homenatge al centenari del naixement del Mestre Joaquim Serra i Corominas. Amb les sardanes ´Ofrena´, ´Cavalleresca´, ´Esplais´, ´La noia alegre que no sap plorar´, ´La fira´ i ´A Montserrat´.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies