Nou conveni per rehabilitar habitatges

L´acord beneficia els barris del Turó de la Peira, Trinitat Nova, Verdum i Prosperitat

La Generalitat i el Ministeri d´Habitatge invertiran 41 milions en rehabilitar diferents barris i habitatges de tota Catalunya. El Departament de Medi Ambient i Habitatge aportarà 21,3 milions d´euros i el Ministeri d´Habitatge finançarà els 20,5 milions restants per arribar als 41,8 milions.

Segons el nou conveni de remodelació de barris a Barcelona, s´intervindran els barris del Turó de la Peira, Via Trajana, el Polvorí, el Besòs, Trinitat Nova i el Verdum (les Vivendes del Governador) a la ciutat de Barcelona. En total s´hi invertiran 25,5 milions d´euros. A més, s´incrementa l´aportació per al programa de rehabilitació del Carmel, que arribarà als 10 milions.

D´altra banda, des de l´Estat s´invertiran gairebé 6,3 milions d´euros en rehabilitar 1.219 habitatges als barris barcelonins de la Prosperitat, Poble Sec i Ciutat Vella, i als nuclis antics de Gràcia, Horta, Poble Nou, el Clot, Sants i Sant Andreu.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies