Doble sessió de dansa a l´Ateneu

El ballarí i coreògraf Daniel Abreu porta el seu muntatge ´Perro´

Aquest cap de setmana toca dansa a l´Ateneu, amb dues sessions del muntatge ´Perro´. La primera serà aquesta nit a les 22h, demà a les 19h tindrà lloc la segona oportunitat de gaudir amb una coreografia on tot es narra en un escenari, en principi buit, i en el qual de moment sols hi cap una persona, no un personatge, una persona que explica una història de persones.
Una persona que, com totes, s´ha creat a partir d´accidents físics i emocionals. Es diu que el gos és el millor amic de l´home, però a meitat de camí entre la fera i l’animal, la confiança i la ràbia, entre l´instint i el ´dóna´m la poteta´. Hi haurà qui cregui que es parla d´amor, de l´animal, del desolat, del personal o d’un ´sense sentit´.
Que ningú no s´enganyi, el quotidià és de vegades inexplicable. El cos és l´únic instrument visible o el menys previsible. El que es diu abans o després no té molt sentit, potser l´entreteniment. Daniel Abreu (a la imatge), ballarí i coreògraf amb una valuosa trajectòria en ambdós camps, ens arriba des de Madrid per oferir-nos una peça singular: ‘Perro’ que li ha valgut l´elogi de la critica.

Creació i interpretació: Daniel Abreu
Ajudant a la creació: Igor Calonge

Daniel Abreu presenta: ´Perro´
Lloc: Ateneu Popular de Nou Barris
c/Portlligat s/n
Dissabte 22h.
Diumenge 19h.
Entrada: 6 €

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies