El Bicing arriba a Nou Barris

L´Ajuntament ha escollit ja les noves 15 estacions de bicicletes municipals

El bicing va arribar fa uns mesos a Barcelona, com un servei municipal que posa a l´abast dels ciutadans un nou transport públic, la bicicleta, per moure’s per tota la ciutat. El servei va començar en diferents punts de la ciutat, i es va anar estenent. Ara, ben aviat podrem gaudir a Nou Barris d´aquest servei. El bicing arriba ara al nostre districte a partir d’una primera proposta del Sector de Via Pública de l´Ajuntament que inclou 15 estacions: avinguda Meridiana amb Fabra i Puig; plaça Virrei Amat; passeig Fabra i Puig amb passeig de les Palmeres; passeig Verdum amb Lorena; passeig Maragall amb Santa Fe; plaça Santa Eulàlia; carrer Petrarca amb Duero; carrer Doctor Pi i Molist amb passeig Verdum; carrer Sant Iscle amb Nil; passeig Valldaura amb passeig Andreu Nin; placeta dels Avis; carrer Andreu Nin amb Rosselló i Porcel; plaça Sóller; placeta de Rafaela Serrano i carrer Marne amb Marie Curie.

Per gaudir d´aquest servei cal disposar d´una tarjeta que es pot sol·licitar a través de la pàgina web www.bicing.com. Un cop feta la sol·licitud, rebràs a casa la teva tarjeta i tota la informació necessària per a utilitzar aquest servei. Aleshores, ja podràs retirar la bicicleta a qualsevol de les estacions Bicing, utilitzar-la i tornar-la a l´estació més propera al teu destí. El Bicing s´entén com un mode de transport públic per a desplaçar-se d´un punt a l´altre. Per aquesta raó, els primers trenta minuts de cada trajecte estan inclosos a la tarifa d´abonat/ada. A partir d´aquí, pagues segons el temps que l´utilitzis, amb un màxim de dues hores per trajecte. El servei és operatiu els 365 dies de l´any amb aquest horari:

De diumenges a dijous: El servei és obert tot el dia excepte de 24 h a 5h, horari a partir del qual només es podran retornar bicicletes.

Divendres i dissabtes: El servei funciona les 24h.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies