Club Pacha Barcelona compra el castell de Torre Baró

L´empresa d´oci nocturn obrirà una sala de festes i concerts l´any vinent al mirador

L´agost de l´any vinent l´skyline de Collserola lluirà un gran cartell vermell. Es tracta del nou logo que Club Pacha Barcelona ha dissenyat expresament per a il·luminar l´actual castell de Torre Baró. L´empresa d´oci nocturn ja ha començat les obres del que serà el nou local de festes i concerts. Segons els directius de la companyia, es tracta d´una ´gran oportunitat´ per recuperar un dels elements històrics del patrimoni de Nou Barris. A més, l´empresa ha decidit repartir tiquets d´entrada gratuïta i passis VIP entre els veïns de les Roquetes. L´oferta s´estendrà també a altres barris com el Verdum i la Prosperitat. La idea és que tots els veïns del districte participin en aquest nou referent de Nou Barris. Chimo Bayo serà l´encarregat d´inaugurar la sala Mirador Pacha, una gran pista de ball amb unes vistes panoràmiques de la ciutat. A la inauguració es preveu que assisteixin gran quantitat de celebritats, entre elles destaquen el polèmic Pete Doherty, Pocholo, alguns ex concursants de Gran Hermano, Miqui Puig, Maradona i Paris Hilton. Des de l´empresa Club Pacha, s´ha assegurat, però, que la sala estarà convenientment insonoritzada per tal de garantir el descans dels veïns.

PD: Feliç Dia dels Innocents! Aneu amb compte!!!!

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies