Ja arriben els Reis!!

Aquest vespre Ses Majestats d´Orient passejaran pels carrers de Nou Barris a la tradicional cavalcada

Avui és le dia més llarg per a petits i grans. Aquesta nit els tres Reis Mags d´Orient ens portaran tot tipus de regals. Això serà mentre dormim, ja que si veuen que estem desperts, no passaran per casa nostra. Si els volem saludar i agrarir els regals que ens deixaran, o fins i tot demanar algun altre desig, Ses Majestats d´Orient ens donen una oportunitat al vespre, durant la tradicional cavalcada de Reis. A Nou Barris arribaran en tren a les 18h a l´estació de Ciutat Meridiana, com ve essent habitual als darrers anys. Després de saludar els nens i nenes de la Zona Nord, els tres reis es desplaçaran fins a la plaça del Districte, per rebre el pa, la sal i la clau màgica que obre totes les portes de mans del president i la regidora del Districte, com a senyal de benvinguda. Tot just després arrencarà la cavalcada que recorrerà les principals artèries del districte. Moment de viure la màgia i la il·lusió! Però recordeu…. Els reis també porten carbó per als que no s´han portat bé.

Cavalcada de Reis 2008 a Nou Barris:

18h Arribada dels Reis Mags a l´estació de RENFE de Torre Baró, av. Vallbona.
18.45h Rebuda del Reis a la plaça Major del Districte.

19h Inici de la Cavalcada.
Recorregut: c/ Aiguablava – Via Júlia – pl. Llucmajor – pg. Verdum – c/ Dr. Pi i Molist – pl. Virrei Amat – pg. Fabra i Puig.

Participants:
Societat Coral l´Ideal d´en Clavé, Agrupació Sardanista l´Ideal d´en Clavé, Vocalia de Joves de l´AV Turó de la Peira, CC García Lorca, CCAA Manuel de Falla, Grup Muntanyès, Esplai Guineueta, Esplai Tronada, Agrupament Escolta Sagarmatha, Banda Simfònica Les Roquetes de Nou Barris, AV Vallbona, La Indomable – Amics de Ciutat Meridiana, AV Torre Baró, Esplai Escletxa, Happy Day, Ampa CEIP Palma de Mallorca, Hermandad Rociera Los Romeros, Assoc. de Comerciants Mercat de la Mercè

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies