Sac de rondalles a la Biblioteca de Nou Barris

Narració de contes per als més petits en família

Les biblioteques de Barcelona han fet dels seus programes d´activitats un tret fonamental de la seva prestació de serveis i de la seva programació. Ofereixen un ampli ventall de possibilitats als ciutadans, són petits espectacles o activitats de gran qualitat i ben diversos. Dins d´aquesta oferta troben els ´sacs de rondalles´.
La narració de contes ha estat, històricament, una activitat molt present a les biblioteques. ´Sac de rondalles´ ofereix tot un seguit de narradors i narradores que, despullats d´elements escènics, porten el conte i l´oralitat a un lloc central dins la biblioteca i les seves programacions.

´Sac de rondalles´
18 h
Biblioteca Nou Barris
Albert Einstein, 2-4
Tel. 93 291 48 50

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies