Les inversions de la llei de barris ja es veuen a Torre Baró i Ciutat Meridiana

En un any s´han acabat una tercera part de les actuacions previstes per millorar la qualitat de vida a la zona a nivell urbanístic i social

Les ajudes de la llei de barris de la Generalitat comencen a plasmar-se als barris de Torre Baró i Ciutat Meridiana. El Ajuntament de Barcelona i la Conselleria d´Obres Públiques han constituit amb les associacions de veïns del dos barris les comissions de seguiment i avaluació dels projectes urbanístics i socials previstos. Gràcies als ajuts de la llei de barris, Torre Baró i Ciutat Meridiana disposen d’un pressupost de 18 milions d’euros per millorar la qualitat de vida dels seus veïns en quatre anys, el pressupost més elevat de tots els barris que han rebut aquestes ajudes. ´En el primer any, s’han acabat 4 de les actuacions previstes, com ara la urbanització dels carrers d’Escolapi Càncer i el carrer de Martorelles, a més de la remodelació d´una part de l´avinguda de Vallbona´, explica Carme Andrés, regidora de Nou Barris. Per al 2008 es preveu realitzar 10 actuacions més que inclouen la rehabilitació d’edificis a Ciutat Meriadana, millores socials i diversos plans d’ocupació.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies