La Calba Teatre presenta a l´Ateneu ´Un bisou pour Antonin Artaud´

L´espectacle és tot un seguit d´escenes on el personatge, el públic i el músic s´involucren

Avui anem de teatre a l´Ateneu Popular de Nou Barris. Allà hi trobem l´espectacle, ´Un bisou pour Antonin Artaud´, un homenatge al poeta que s’ha ocupat del teatre. Per oferir aquest homenatge han reunit alguns dels elements que pertanyen a l´art teatral
com la música, la dansa i el text com so-veu que pertorba i agita l´espai escènic, que no aïlla el públic de la cerimònia, sinó que li´n fa partícep. Aquesta obra no ens explica una història, sinó que més bé és com un poema que encadena imatges. El públic, l’actor i el músic es passegen a través de nou cercles (escenes), on apareixen personatges i situacions diverses.

Autora i directora: Júlia Del Solar
Músic: Víctor Carol
Intèrpret: Boris Daussà

Teatre: Cia. La Calba Teatre presenta: ´Un bisou pour Antonin Artaud´
Lloc: Ateneu Popular Nou Barris
Hora: 18h.
Gratuït

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies