Les Roquetes estrenen el seu parc d´aromàtiques

El barri guanya un jardí de plantes mediterrànies en un antic solar fronterer amb Collserola

El barri de Les Roquetes estrena aquests dies el seu nou parc, especialitzat en plantes i herbes aromàtiques típiques de la Mediterrània. Es tracta d’un espai situat al carrer de Rodrigo Caro, a mig camí entre la ciutat i la serra de Collserola. Aquest és el primer espai verd del barri de Les Roquetes, un jardí de plantes mediterrànies i herbes aromàtiques. Els ecologistes del barri han treballat des de fa 8 anys, amb la participació dels veïns de Les Roquetes, per aconseguir aquest espai. El jardí es va incloure dins l’agenda 21 de Nou Barris. Els veïns però no estan del tot satisfets, ja que es partia d’un projecte més ambiciós, amb l’objectiu d’atraure visitants de tota la ciutat. ´La idea que poguessin venir veïns d´altres zones de Barcelona de la mateixa manera que anem nosaltres a veure les roses del Parc de Cervantes o a veure el parc del Fòrum – explica en José Antonio Ruíz, de l´Associació Mediambiental Grodema – És un projecte inacabat, perquè falta recuperar la masia com a centre d’educació mediambiental, es volia posar una minicentral solar per abastir de serveis al parc, una zona d’horts urbans … Són coses que no s’han fet, entenem això com a una primera fase, però s´hauria de continuar.’ De moment Districte de Nou Barris no preveu fer una segona fase del parc d’aromàtiques en aquesta legislatura. Mentrestant els veïns poden gaudir de la tranquilitat i la pau d’un petit paradís perfumat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies