Nou Servei Municipal de Suport a les comunitats de veïns i veïnes a Ciutat Meridiana

El programa ofereix ajuda i col·laboració per millorar la convivència i afavorir el debat constructiu

Succeeix sovint que les reunions de les comunitats de veïns acaben amb discussions, dubtes i malentesos. Per evitar aquests conflictes i millorar la convivència, l’Ajuntament de Barcelona ofereix un nou servei adreçat a les comunitats de propietaris de Ciutat Meridiana: el Servei Municipal de Suport a les comunitats de veïns. Aquest servei vol ajudar a les comunitats a millorar la seva organització i funcionament, afavorint el debat constructiu i l’establiment d’acords i pactes de convivència i facilitant informació sobre drets i deures, serveis, programes i recursos de l’administració. Per aconseguir-ho, tècnics de l’Ajuntament treballaran conjuntament amb els veïns, establint contacte amb els habitatges i participant a les reunions i trobades d’escala. Les comunitats interessades poden contactar amb el servei al Centre Cívic Zona Nord (av. Rasos de Peguera, 25, tel. 93 276 99 50).

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies